Obchod v oblasti Baltského moře - Macečková, Petra; Müller, David, 1979-; Kozárek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Předložená bakalářská práce se orientuje na obchod v oblasti Baltského moře se zaměřením na Finskou republiku. Součástí práce je geografické vymezení baltského regionu a spolupráce v něm prováděná. V části o Finské republice je popsána a zhodnocena tato země pomocí PEST analýzy, a poté se práce soustředí na zahraniční obchod Finska z pohledu zboží, služeb, ale i přímých zahraničních investic. Dále je rozebrán obchodní význam baltského regionu nejen pro Finsko, ale i pro ostatní země z tohoto regionu. Následně je představena firma podnikající v dané oblasti, u které je řešen význam oblasti pro podnikání, a poté příležitosti a rizika daného sektoru podnikání.
Vedoucí práce: David Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses