Využití event marketingu v praxi - Moravcová, Nikola; Svoboda, Petr; Řepová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Bakalářská práce se věnuje využití event marketingu v praxi, přičemž praktická část je zaměřena na společnost Jägermeister, která právě tento druh marketingu využívá. Všechny uvedené informace o značce, které jsou interním zdrojem společnosti, získala autorka práce prostřednictvím zástupců společnosti a z veřejně přístupných zdrojů. Cílem práce je provést analýzu jednotlivých eventů z hlediska několika faktorů, které uvádí příslušná literatura a porovnat je mezi sebou na základě získaných informací.
Vedoucí práce: Petr Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: spotřebitelé; event marketing; obchodní značky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; consumers; event marketing; brand name products; bachelor's theses