Ako sa predáva vzdelanie : analýza marketingových nástrojov používaných v školstve - Ivaničová, Martina; Šimůnek, Michal, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novotná, Eliška, 1944- (2016)
Táto práca sa zaoberá problematikou marketingu v školstve. Analyzuje a porovnáva marketingové nástroje využívané v školstve, spôsob realizácie marketingových aktivít na stredných školách na Slovensku a mapuje, ako školy vnímajú problém masifikácie školstva. Práca sa skladá z dvoch častí. V prvej časti práce sú definované základné pojmy a teoretické východiská súvisiace s marketingom školy a s problematikou masifikácie školstva. Druhá časť je výskumná, charakterizuje metodiku výskumu, použité metódy, spôsob výberu a popis respondentov. Nasleduje vyhodnotenie a prezentácia výsledkov. Záver práce poukazuje na kľúčové prvky, súhrnne popisuje a vyhodnocuje zistené poznatky.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Michal Šimůnek
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: školství; marketingový management; cílený marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; education; marketing management; target marketing; master's theses