Aplikácia marketingu v občianskom združení Psie centrum POZITIV - Tyčiaková, Nikola; Vávra, Oldřich; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalárska práca na tému Aplikácia marketingu v občianskom združení Psie centrum POZITIV je zameraná na využitie marketingových nástrojov (teda marketingového mixu) v tejto organizácii. Cieľom je popísať a rozobrať využitie marketingu v tomto občianskom združení, zistiť spokojnosť jeho zákazníkov a na základe zistení navrhnúť odporúčania pre zlepšenie efektívnosti využitia nástrojov marketingu do budúcnosti. Práca sa skladá z teoretickej a praktickej časti, pričom v teoretickej časti sú popísané pojmy súvisiace s touto témou, teda pojmy ako marketing, služby, marketing služieb a jednotlivé nástroje marketingového mixu. Praktická časť je venovaná výskumu využitia marketingových nástrojov v občianskom združení Psie centrum POZITIV na základe rozhovoru s expertom v danej oblasti a na základe dotazníkového prieskumu spokojnosti zákazníkov. Výsledky tohto výskumu sú zhrnuté v závere bakalárskej práce, pričom sú v prípade zistenia nespokojnosti zákazníkov navrhnuté odporúčania, ako spokojnosť zákazníkov zlepšiť.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses