Podnikatelský plán Nemocniční navigace - Roh, Štěpán; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Předmětem bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu na vytvoření mobilní aplikace pro usnadnění navigace v prostorách velkých nemocnic. V teoretické části je popsáno, co je to podnikatelský plán, jeho účel a doporučená struktura. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán na vytvoření mobilní aplikace Nemocniční navigace. Je zde popsán cíl projektu, stručně představen návrh mobilní aplikace, jsou analyzovány trh i konkurence, představen marketingový plán i plán finanční. Dále je zde popsán samotný plán realizace včetně časového harmonogramu. V neposlední řadě jsou identifikována rizika projektu. V závěru je zhodnocena realizovatelnost plánu a jsou zodpovězeny hlavní otázky práce.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses