Vliv CSR aktivit vybraných podniků na nákupní chování spotřebitelů - Mrkos, David (2016)
Tato diplomová práce se týká společensky odpovědných aktivit automobilky ŠKODA AUTO. Náplní diplomové práce je literární rešerše na téma společenské odpovědnosti, diskuze s autory, stručný vývoj a směr tohoto tématu. V praktické části jsou popsány aktivity a oblasti, ve kterých se společnost ŠKODA AUTO angažuje. Dále jsou zde zkoumány dopady těchto aktivit na vybrané skupiny zákazníků automobilky. Hlavními zdroji informací byly výroční zprávy, zprávy o trvale udržitelném rozvoji, interní dokumenty společnosti a rozhovory s vybranými zaměstnanci. Součástí práce je i dotazníkový průzkum zpracovaný a vyhodnocený autorem.