Vliv CSR aktivit vybraných podniků na nákupní chování spotřebitelů - Mrkos, David; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kadera, Michal (2016)
Tato diplomová práce se týká společensky odpovědných aktivit automobilky ŠKODA AUTO. Náplní diplomové práce je literární rešerše na téma společenské odpovědnosti, diskuze s autory, stručný vývoj a směr tohoto tématu. V praktické části jsou popsány aktivity a oblasti, ve kterých se společnost ŠKODA AUTO angažuje. Dále jsou zde zkoumány dopady těchto aktivit na vybrané skupiny zákazníků automobilky. Hlavními zdroji informací byly výroční zprávy, zprávy o trvale udržitelném rozvoji, interní dokumenty společnosti a rozhovory s vybranými zaměstnanci. Součástí práce je i dotazníkový průzkum zpracovaný a vyhodnocený autorem.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: spotřebitelské chování; podnikový management; public relations; společenská odpovědnost firem; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; consumer behavior; industrial management; public relations; corporate social responsibility; master's theses