Rozvod manželství a jeho okolnosti - Křikava, Rostislav (2016)
Bakalářská práce pojednává o rozvodu manželství a jeho okolnostech. První část je zaměřena na manželství. O samotném rozvodu pojednává část druhá. Práce zde popisuje možné postupy a druhy řízení o rozvodu manželství. Další část se zaměřuje na majetkové vypořádání manželů a následně vypořádání manželů ohledně dětí.