Rozvod manželství a jeho okolnosti - Křikava, Rostislav; Spirit, Michal, 1943-; Neděla, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce pojednává o rozvodu manželství a jeho okolnostech. První část je zaměřena na manželství. O samotném rozvodu pojednává část druhá. Práce zde popisuje možné postupy a druhy řízení o rozvodu manželství. Další část se zaměřuje na majetkové vypořádání manželů a následně vypořádání manželů ohledně dětí.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses