Podnikatelský plán založení rodinného podniku - Navrátilová, Nela; Trachta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří (2016)
Moje práce se zaměřuje na sestavení podnikatelského plánu pro firmu rodinného typu. V práci jsou uvedeny poznatky z oblasti ekonomiky, ekonomie, marketingu a také managementu, tyto poznatky slouží především k prozkoumání klíčových faktorů, na které by měl začínající podnik brát zřetel a neopomenout je. Po představení společnosti se věnuji analýze okolí společnosti. Analýza okolí společnosti vede k částečným závěrům, které pak shrnuji do komplexního závěru na konci práce. V něm je ohodnoceno, zda má výsledný podnikatelský plán příznivé podmínky pro zahájení činnosti. V poslední kapitole práce se věnuji vypočtení finančních zdrojů, které budou muset společníci do podnikání vložit.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Václav Trachta
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikatelské projekty; rozpočtová skladba; management [obor bakal. práce]; strategická analýza; bakalářské práce; business planning; budgeting; bachelor's theses