Projekt vývoje, výroby a distribuce nového kosmetického výrobku - Golotovskiy, Roman (2016)
Moje bakalářská práce se zabývá zpracováním projektu vývoje, výroby a distribuce nového kosmetického výrobku s použitím přírodních ingrediencí. Teoretická část práce určuje základní rámec problematiky managementu projektu, zahrnuje popis metod a technik, které se při tvorbě projektu používají. Na základě popsaných ná-strojů jsem zpracoval praktickou část, kterou jsem doplnil o výpočty nákladů a výnosů; dále jsem provedl základní finanční analýzu, díky které lze rozhodnout, zda tento projekt je vhodný ke skutečné realizaci anebo by bylo případně lepší zvolit jiný způsob řešení daného projektu.