Projekt vývoje, výroby a distribuce nového kosmetického výrobku - Golotovskiy, Roman; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Šafránek, Jakub (2016)
Moje bakalářská práce se zabývá zpracováním projektu vývoje, výroby a distribuce nového kosmetického výrobku s použitím přírodních ingrediencí. Teoretická část práce určuje základní rámec problematiky managementu projektu, zahrnuje popis metod a technik, které se při tvorbě projektu používají. Na základě popsaných ná-strojů jsem zpracoval praktickou část, kterou jsem doplnil o výpočty nákladů a výnosů; dále jsem provedl základní finanční analýzu, díky které lze rozhodnout, zda tento projekt je vhodný ke skutečné realizaci anebo by bylo případně lepší zvolit jiný způsob řešení daného projektu.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: projektový management; podnikatelské projekty; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; project management; business planning; bachelor's theses