Hodnocení zaměstnanců v malém podniku - Klattová, Lucie (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu současného stavu hodnocení pracovníků v konkrétním malém podniku XY s.r.o., následně na navržení nového systému hodnocení a konečně na popis implikace. Cílem je vypracovat edukační podklady pro vedení firmy XY s.r.o. Metody sběru dat jsou studium odborné literatury, nestrukturované rozhovory s vedením společnosti XY s.r.o., analýza vnitropodnikových dokumentů a dvě dotazníková šetření - k analyzování pracovních míst a systému hodnocení pracovníků.