Hodnocení zaměstnanců v malém podniku - Klattová, Lucie; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Řepová, Helena (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu současného stavu hodnocení pracovníků v konkrétním malém podniku XY s.r.o., následně na navržení nového systému hodnocení a konečně na popis implikace. Cílem je vypracovat edukační podklady pro vedení firmy XY s.r.o. Metody sběru dat jsou studium odborné literatury, nestrukturované rozhovory s vedením společnosti XY s.r.o., analýza vnitropodnikových dokumentů a dvě dotazníková šetření - k analyzování pracovních míst a systému hodnocení pracovníků.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Jan Hejda
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: personální management; hodnocení pracovníků; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personnel management; rating of employees; bachelor's theses