Recruitment ve firmě - Kubricht, Vojtěch; Šíšová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Trachta, Václav (2016)
Bakalářská práce se zabývá lidskými zdroji ve firmě, a to především oblastí personální strategie a recruitmentu. Jejím cílem je charakterizovat a porovnat procesy získávání, výběru a přijímání zaměstnanců ve dvou společnostech a následně navrhnout řešení pro zefektivnění těchto procesů. Teoretická část je především zaměřena na celkovou charakteristiku procesu získávání, výběru a přijímání pracovníků. V praktické části jsou tyto teoretické poznatky konfrontovány s reálnými informacemi ze dvou společností, se kterými jsem spolupracoval. V závěru této práce jsou porovnány procesy recruitmentu v obou společnostech a navržena vhodná řešení pro zlepšení.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Veronika Šíšová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: personální management; přijímací řízení; management [obor bakal. práce]; recruitment; bakalářské práce; personnel management; employee selection; bachelor's theses