Analýza a aplikace produkčního procesu studentského filmu - Fišarová, Veronika (2016)
Hlavním tématem celé bakalářské práce je analýza a aplikace produkčního procesu studentského filmu. Slouží k ucelené představě o prostředí tvorby studentů, zejména pak o oblasti vlastní produkce audiovizuálního díla. Dochází zde k seznámení s historií, významnými událostmi z oblasti kinematografie a s činností členů filmového štábu. Tato práce detailně popisuje celý produkční proces a její součástí jsou i vzory nezbytných textových dokumentů. Zároveň jsou zmíněny i potřebné paragrafy autorského zákona. Tento dokument je určen zájemcům o filmovou tvorbu, především pak studentům, kteří budou vykonávat funkci produkce u studentského filmu.