Analýza a aplikace produkčního procesu studentského filmu - Fišarová, Veronika; Truhlář, Filip; Mezuláník, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Hlavním tématem celé bakalářské práce je analýza a aplikace produkčního procesu studentského filmu. Slouží k ucelené představě o prostředí tvorby studentů, zejména pak o oblasti vlastní produkce audiovizuálního díla. Dochází zde k seznámení s historií, významnými událostmi z oblasti kinematografie a s činností členů filmového štábu. Tato práce detailně popisuje celý produkční proces a její součástí jsou i vzory nezbytných textových dokumentů. Zároveň jsou zmíněny i potřebné paragrafy autorského zákona. Tento dokument je určen zájemcům o filmovou tvorbu, především pak studentům, kteří budou vykonávat funkci produkce u studentského filmu.
Vedoucí práce: Filip Truhlář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses