Sociální aspekty komunikace na pracovišti - Klimeš, Josef; Hiršová, Miloslava, 1950-; Míková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
AKTUALIZOVATKomunikační a prezentační dovednosti, tzv. měkké dovednosti, jsou nedílnou součástí výkonu manažerské práce. Mnohdy zastávají klíčový aspekt, který rozhoduje o úspěchu či neúspěchu jedince. Mylně jsou však tyto dovednosti pokládány za vrozené neboli nezměnitelné. Předkládaná bakalářská práce má přesvědčit čtenáře o opaku, přičemž ve své teoretické části v sobě kombinuje znalosti získané z odborné literatury a prezentační dovednosti získané praxí. Výzkumná část práce je zaměřena na analýzu online dotazníkového šetření ve společnosti ŠKODA AUTO a.s. V závěru práce je pozornost věnována interpretaci výsledků s návrhy na jejich zlepšení. Cílem této práce je posloužit jako manuál základních komunikačních a prezentačních dovedností manažera.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: manažerské dovednosti; interkulturní komunikace; pracovní spokojenost; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; management skills; intercultural communication; job satisfaction; bachelor's theses