Prezentační a komunikační dovednosti manažera ve vybrané organizaci - Molitor, Štěpán (2016)
Cílem práce je zjistit, zda existuje rozdíl ve vnímání intenzity a kvality komunikace mezi manažerem a podřízeným. Dále si práce klade za cíl porovnat sebehodnocení manažerů s tím, jak jejich schopnosti hodnotí jejich přímí podřízení. Pro tento účel bylo použito dotazníkové šetření a kvantitativní výzkum. Jako modelový příklad slouží obchodní oddělení společnosti X, s.r.o.