Prezentační a komunikační dovednosti manažera ve vybrané organizaci - Molitor, Štěpán; Tužová, Julie; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Cílem práce je zjistit, zda existuje rozdíl ve vnímání intenzity a kvality komunikace mezi manažerem a podřízeným. Dále si práce klade za cíl porovnat sebehodnocení manažerů s tím, jak jejich schopnosti hodnotí jejich přímí podřízení. Pro tento účel bylo použito dotazníkové šetření a kvantitativní výzkum. Jako modelový příklad slouží obchodní oddělení společnosti X, s.r.o.
Vedoucí práce: Julie Tužová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: lidský kapitál; management konfliktů; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; human capital; conflict management; bachelor's theses