Registry veřejné správy - Kroupa, Jaroslav; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Přibyl, Vladimír (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou registrů veřejné správy. Popisuje jednotlivé základní registry veřejné správy podle nové koncepce platné od roku 2012, pojmy související se základními registry, fungování základních registrů, propojení a evidence údajů vedených v základních registrech. Dále se zabývá vybranými registry spravovanými jednotlivými ministerstvy a dalšími registry vedenými v České republice, v Evropské unii a mimo Evropskou unii. Blíže je zobrazeno a rozebráno fungování relací mezi základními registry na nejčastějších událostech z běžného života občana.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: veřejná správa; informační systémy veřejné správy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public administration; public administration information systems; bachelor's theses