Provozní analýza a předpoklady dalšího rozvoje vybraného hotelu v Praze - Kučerová, Michaela; Indrová, Jarmila; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem práce je zhodnocení současného stavu vybraného hotelu v Praze, porovnání jeho konkurenceschopnosti s vybranými ubytovacími zařízeními a následné podání návrhů a doporučení vedoucích k zlepšení jeho provozu prostřednictvím zavedení inovací v poskytovaných službách a hotelovém vybavení. Teoretická část se věnuje charakteristice ubytovacích služeb, hotelového managementu i marketingu a popisu použitých analýz. Praktická část charakterizuje vybraný hotel z hlediska marketingového mixu, SWOT analýzy a jiných ukazatelů, dále posuzuje konkurenceschopnost hotelu a podává návrhy na zkvalitnění stávajících služeb.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses