Návrh a implementace systému pro sdílení a hodnocení zákonů - Zima, Marek (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem softwarového řešení systému, který uživatelům umožňuje sdílení a hodnocení zákonů. Samotnému návrhu a implementaci předchází výzkumný dotazník a byznys model podle metody Lean Canvas. Autor dále objasňuje důvody pro vývoj takové aplikace a také vysvětluje jednotlivé technologie a techniky použité při implementaci.