Návrh a implementace systému pro sdílení a hodnocení zákonů - Zima, Marek; Smutný, Zdeněk; Čermák, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem softwarového řešení systému, který uživatelům umožňuje sdílení a hodnocení zákonů. Samotnému návrhu a implementaci předchází výzkumný dotazník a byznys model podle metody Lean Canvas. Autor dále objasňuje důvody pro vývoj takové aplikace a také vysvětluje jednotlivé technologie a techniky použité při implementaci.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses