Aplikace pro generování jídelníčku - Verzich, Lubomír; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou aplikace pro generování jídelníčku. Cílem aplikace je, aby se recepty pokud možno rovnoměrně střídaly. Do rozhodování vstupuje počet použití receptu, jeho oblíbenost uživatelem a kalorická hodnota, přičemž suma kalorických hodnot receptů na jeden den nesmí být větší jak uživatelovo BMRp. Aplikace je tvořena hlavně za pomoci JPA a Derby v programovacím jazyku Java jako okenní aplikace s lokální databází.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses