Bezpečnost a biometrické systémy - Lisý, David; Sigmund, Tomáš; Čermák, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato práce se zaobírá tématem biometrie a jejím využitím v bezpečnostní sféře. Teoretická část popisuje princip biometrie a jednotlivých, v praxi nejpoužívanějších metod a technologií. Praktická část popisuje zhodnocení možností nasazení biometrie v budově Českého rozhlasu v Praze. Dále jsou zde představeny případná vhodná řešení. Ta jsou následně porovnána a následně je vybráno to nejvhodnější. Cílem této práce je tedy poskytnout základní přehled o biometrii jako takové, včetně názorného příkladu možné analýzy jejího využití v praxi.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses