Tvorba šablon pro běžné CMS systémy - Povolný, Jan (2016)
Tato práce se zabývá tvorbou šablon do nejrozšířenějších open source CMS systémů. Pro účely práce byly vybrány tři aktuálně nejpopulárnější open source systémy pro správu obsahu - WordPress, Joomla! a Drupal. Hlavním cílem a také výstupem práce je vytvoření plně responzivních šablon pro každý z těchto systémů, které budou splňovat předem stanovené požadavky. Tři výše vybrané systémy budou následně srovnány z hlediska tvorby šablon na základě vytyčených kritérií. Na základě tohoto srovnání pak bude vybrán jeden systém, který bude nejvhodnější variantou pro nasazení pro nově vznikající článkový web o chytrých hodinkách a wearables obecně.