Tvorba šablon pro běžné CMS systémy - Povolný, Jan; Vojíř, Stanislav; Hradil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato práce se zabývá tvorbou šablon do nejrozšířenějších open source CMS systémů. Pro účely práce byly vybrány tři aktuálně nejpopulárnější open source systémy pro správu obsahu - WordPress, Joomla! a Drupal. Hlavním cílem a také výstupem práce je vytvoření plně responzivních šablon pro každý z těchto systémů, které budou splňovat předem stanovené požadavky. Tři výše vybrané systémy budou následně srovnány z hlediska tvorby šablon na základě vytyčených kritérií. Na základě tohoto srovnání pak bude vybrán jeden systém, který bude nejvhodnější variantou pro nasazení pro nově vznikající článkový web o chytrých hodinkách a wearables obecně.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses