Cloud Computing a jeho vliv na business agility - Podlipský, Šimon; Lorenc, Miroslav, 1974-; Koliš, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato práce se zabývá implementací Cloud Computingové automatizace do firmy, jejím rozvojem a vlivem na Business Agility. Proces implementace ukazuje na firmě LidskáSíla s.r.o., která má za cíl získat výsadní postavení na trhu služeb v ČR a teoreticky i v zahraničí. K tomu jde právě cestou využití Cloud Computingu a zároveň metod operačního výzkumu, především pro optimalizaci procesů a rozhodování. Práce nejprve seznámí s termíny Cloud Computing a operační výzkum a popíše jejich principy fungování. Následně seznámí s činností firmy LidskáSíla s.r.o., ve které je poté v praktické části zkoumána implementace automatizace s využitím Cloud Computingu a metod operačního výzkumu. Práce dojde k závěru, že automatizace procesů při využití Cloud Computingu má za určitých okolností pozitivní dopad na Business Agility.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses