Finanční analýza společnosti Ryor, a. s. - Škrabalová, Daniela; Dvořáček, Jiří, 1947-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této bakalářské práce je provedení finanční analýzy společnosti Ryor, a.s. mezi léty 2010 až 2014. Práce je rozdělena na metodickou a praktickou část. Metodická část obsahuje obecné postupy, pojmy, metody, vzorce a zdroje dat, které jsou pro finanční analýzu nezbytné. V praktické části budou metody představené v metodické části přímo aplikované na vybraný podnik. Praktická část bude obsahovat zejména analýzu absolutních a poměrových ukazatelů, analýzu pracovního kapitálu, mezipodnikové srovnání a aplikaci bonitních a bankrotních modelů. V závěru práce budou všechny dosažené výsledky shrnuty, zhodnocen finanční stav podniku a navrženy opatření ke zlepšení ekonomické situace firmy.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses