Strategická analýza rodinné firmy Restaurant Helmahof - Zavadilová, Hana; Machek, Ondřej, 1985-; Kubíček, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Náplní bakalářské práce je strategická analýza restaurace Helmahof. Cílem je zhodnotit současnou situaci podniku a jeho okolí a pokusit se nastínit možnost dalšího rozvoje. Práce je rozdělena na dvě části a to část teoretickou a praktickou. V teoretické části se věnuji metodám a pojmům, které jsou následně využity pro část praktickou. Jedná se o vymezení pojmu strategie, analýza okolí a vnitřního prostředí, následné syntézy a specifikům rodinných firem. Praktická část představuje aplikaci teorie dle dostupných informací a dat. Jedná se o aplikaci metody PEST, Porterův model, finanční analýzy a SWOT analýzy. Následně se věnuji vlastnímu doporučení do budoucna a v závěru bakalářské práce uvádím svá zjištění.
Vedoucí práce: Ondřej Machek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses