Nástroje managementu - Hryzáková, Kateřina; Jiřinová, Kateřina; Háša, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Předmětem této bakalářské práce je popis deseti nástrojů managementu. V teoretické části jsou podrobně popsány vlastnosti, využití a postup aplikace každé metody. Pro přehlednou orientaci jsou nástroje popsány jednotným stylem. V praktické části je popsáno užití šesti metod ve společnosti XYZ a je porovnáváno reálné využití s teoretickými poznatky z první části práce. Zbylé čtyři metody, kterých společnost nevyužívá, jsou do společnosti aplikovány na základě postupu z teoretické části. Vhodnost aplikace a využití nástrojů pro chod společnosti hodnotím v závěru každé metody.
Vedoucí práce: Kateřina Jiřinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses