Hodnocení zaměstnanců ve vybrané organizaci - Stix, Martin (2016)
Tématem diplomové práce je hodnocení zaměstnanců vybrané společnosti. Cílem práce je provedení analýzy a vyhodnocení současného stavu systému hodnocení a na základě zjištěných skutečností, praktických zkušeností a teoretických poznatků, čerpaných z literatury a zdrojů zabývajících se danou problematikou, navržení nového systému hodnocení zaměstnanců. Tento systém hodnocení bude sloužit k pravidelnému posuzování zaměstnanců vzhledem k požadavkům organizace, ke zlepšování výkonu zaměstnanců, jejich motivace a rozvoje.