Hodnocení zaměstnanců ve vybrané organizaci - Stix, Martin; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Dvořák, Jiří (2016)
Tématem diplomové práce je hodnocení zaměstnanců vybrané společnosti. Cílem práce je provedení analýzy a vyhodnocení současného stavu systému hodnocení a na základě zjištěných skutečností, praktických zkušeností a teoretických poznatků, čerpaných z literatury a zdrojů zabývajících se danou problematikou, navržení nového systému hodnocení zaměstnanců. Tento systém hodnocení bude sloužit k pravidelnému posuzování zaměstnanců vzhledem k požadavkům organizace, ke zlepšování výkonu zaměstnanců, jejich motivace a rozvoje.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: pracovní výkon; hodnocení pracovníků; hodnotová analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; work performance; rating of employees; value analysis (cost control); master's theses