Analýza činnosti železničních dopravců ve vybrané relaci - Vomlel, Tomáš; Zelený, Lubomír; Váňa, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato diplomová práce se zabývá současným stavem na železniční relaci mezi Prahou a Ostravou. Mapuje zde legislativní podmínky, které musí být splněny pro přístup na dráhu. Další část je pak věnována jednotlivým dopravcům, množství a úrovní jejich služeb a jejich technickému vybavení. Poslední část je věnována cenám za použití dráhy v dané relaci pro jednotlivé dopravce a jejich následnému vyhodnocení.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses