On-line služby v nemocnicích - Venkrbcová, Eva (2016)
Hlavním cílem této diplomové práce je zmapování vybraných on-line služeb v nemocnicích na území České republiky dle jejich dostupnosti. Dále bude aplikován model logistické regrese, který poměří rozsah jednotlivých on-line služeb v nemocnicích vzhledem k jejich právní formě, většinovému vlastnictví, krajské působnosti, dle dosaženého vzdělání i pohlaví ředitele nemocnice a v poslední řadě i podle její velikosti z pohledu lůžkové kapacity. Práce tak poskytne ucelený přehled o dostupnosti on-line služeb v nemocnicích a o faktorech, které významně snižují či zvyšují šance jejich výskytu na webových stránkách nemocnic.