Využití internetových nástrojů při marketingovém výzkumu a tvorbě marketingového plánu - Krejčí, Martin; Tahal, Radek, 1970-; Forst, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Obsahem bakalářské práce "Využití internetových nástrojů při marketingovém výzkumu a tvorbě marketingového plánu" je porovnání bezplatných verzí nástrojů na tvorbu online dotazníků - SurveyMonkey a Click4Survey. Nástroje jsou porovnávány z mnoha hledisek v několika fázích na základě volně dostupných informací, vlastní práce s nástroji, práce na konkrétním zadání průzkumu, kvality zákaznické podpory a hodnocení firem, které nástroje používají. Cílem práce je zhodnotit vhodnost využití těchto nástrojů při marketingovém výzkumu a tvorbě marketingového plánu. Zhodnocení je založeno na vzájemném porovnání obou nástrojů. Výstupem práce je rozsáhlý přehled zhodnocených kritérií použitelný při rozhodování o volbě vhodného nástroje na základě konkrétních potřeb včetně doporučení autora práce ke zvolení Click4Survey jakožto nástroje pro tvorbu online dotazníků.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses