Zakladateľský finančný projekt podniku - Gaži, Tomáš; Vávrová, Hana, 1970-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cieľom tejto práce bolo založenie podniku, ktorý predáva špecializovaný športový tovar zameraný na extrémne športy a analýza vhodnosti prevádzkovania tohto podniku. Definovaním teoretických pojmov ako zakladateľský projekt, strategická analýza alebo podnikanie všeobecne si vytvoríme základňu poznatkov, ktoré boli využité v praktickej časti. Strategickou analýzou sme zhodnotili okolie podniku a vypracovaním zakladateľského projektu sme vytvorili predstavu o podnikateľských činnostiach a ich výsledkoch pre prvý a druhý rok činnosti. To sme doplnili optimistickým a pesimistickým odhadom a ukazovateľmi. V závere sme si zhrnuli kladné aj záporné stránky založenia podniku a osobný názor o jeho výhodnosti.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses