Komparativní studie propagace MS v ledním hokeji - Chalupský, Jiří (2016)
Bakalářská práce je komparativní analýzou propagace MS v ledním hokeji. Hlavním cílem práce je zanalyzovat propagaci posledních tří MS v ledním hokeji a na základě této analýzy pak odpovědět na otázky, jejichž odpovědi by mohly otevřít diskusi na téma závislosti návštěvnosti MS v ledním hokeji na propagaci této akce. Hlavní otázkou je, zda existují významné rozdíly v propagaci posledních MS v ledním hokeji, které korespondují s rozdíly v návštěvnosti těchto MS. K analýze kvantitativních dat o návštěvnosti a vstupenkách byla použita deskriptivní statistika. Kvalitativní data o propagaci byla analyzována popisnou statistikou. Byly analyzovány jak jednotlivé formy propagace, tak obsah jejich sdělení. Závěrem práce je tvrzení, že propagace by mohla mít vliv na návštěvnost MS. Existuje ale mnoho dalších v této práci popisovaných vlivů, které na návštěvnost MS působí.