Komparativní studie propagace MS v ledním hokeji - Chalupský, Jiří; Tripes, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kincl, Tomáš, 1979- (2016)
Bakalářská práce je komparativní analýzou propagace MS v ledním hokeji. Hlavním cílem práce je zanalyzovat propagaci posledních tří MS v ledním hokeji a na základě této analýzy pak odpovědět na otázky, jejichž odpovědi by mohly otevřít diskusi na téma závislosti návštěvnosti MS v ledním hokeji na propagaci této akce. Hlavní otázkou je, zda existují významné rozdíly v propagaci posledních MS v ledním hokeji, které korespondují s rozdíly v návštěvnosti těchto MS. K analýze kvantitativních dat o návštěvnosti a vstupenkách byla použita deskriptivní statistika. Kvalitativní data o propagaci byla analyzována popisnou statistikou. Byly analyzovány jak jednotlivé formy propagace, tak obsah jejich sdělení. Závěrem práce je tvrzení, že propagace by mohla mít vliv na návštěvnost MS. Existuje ale mnoho dalších v této práci popisovaných vlivů, které na návštěvnost MS působí.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Vedoucí práce: Stanislav Tripes
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: sportovní management; lední hokej; mistrovství světa v ledním hokeji; reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; návštěvnost; bakalářské práce; sports management; ice hockey; world cup (ice hockey); advertising; bachelor's theses