Návrh marketingových aktivit začínajícího podniku - Kocmanová, Lucie; Procházková, Markéta; Procházková, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce si klade dva základní cíle, od kterých se i odvíjí struktura celé práce. Prvním cílem bakalářské práce je popsat marketingový mix začínajícího podniku a zhodnotit jej na základě výsledků realizovaného dotazníkového šetření. Druhým cílem je tomuto podniku navrhnout realizovatelnou marketingovou komunikaci v rámci omezeného finančního rozpočtu. V teoretické části práce jsou zpracována specifika aplikace marketingu u začínajícího podniku, dále je objasněna problematika marketingového prostředí, marketingového mixu a marketingové komunikace. V praktické části je představen samotný začínající podnik, je provedena analýza cílových zákazníků i konkurence. Na základě dotazníkového šetření je zhodnocen marketingový mix začínajícího podniku a závěrem je navrhnuta vhodná marketingová komunikace.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses