Analýza distribučních procesů ve společnosti Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o. - Nedělková, Lea (2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou distribučních procesů ve společnosti Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o. Cílem práce je analyzovat fungování distribuce uvnitř distribučního centra společnosti, které se nachází v Praze-Horních Počernicích. Stěžejními nástroji analýzy procesů byly dvě metody řízení kvality - SIPOC a FMEA. Na základě zmíněných metod byly identifikovány vady, které se mohou v rámci distribučních procesů vyskytnout, dále byla zjištěna míra rizika, kterou následující vady pro společnost představují a na závěr byla navrhnuta opatření, která eliminují pravděpodobnost vzniku vad a zajistí efektivnější procesy v rámci celé distribuce. Výsledky této práce umožní společnosti nejen zvýšit její produktivitu, ale primárně zvýšit spokojenost svých zákazníků.