Analýza distribučních procesů ve společnosti Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o. - Nedělková, Lea; Mervart, Michal, 1977-; Tuháček, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou distribučních procesů ve společnosti Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o. Cílem práce je analyzovat fungování distribuce uvnitř distribučního centra společnosti, které se nachází v Praze-Horních Počernicích. Stěžejními nástroji analýzy procesů byly dvě metody řízení kvality - SIPOC a FMEA. Na základě zmíněných metod byly identifikovány vady, které se mohou v rámci distribučních procesů vyskytnout, dále byla zjištěna míra rizika, kterou následující vady pro společnost představují a na závěr byla navrhnuta opatření, která eliminují pravděpodobnost vzniku vad a zajistí efektivnější procesy v rámci celé distribuce. Výsledky této práce umožní společnosti nejen zvýšit její produktivitu, ale primárně zvýšit spokojenost svých zákazníků.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses