Návrh a implementace webové aplikace pro daňovou evidenci - Hofhanzl, Martin; Smutný, Zdeněk; Juříček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou daňové evidence a webových technologií, které lze v dnešní době použít při vývoji webových aplikací. Cílem je seznámit se základní strukturou daňové evidence, charakterizovat webové technologie a vyvinout webovou aplikaci pro daňovou evidenci. V rámci teoretické části jsou porovnány dostupné aplikace s přehledem jejich vlastností. Dále je představena problematika daňové evidence na kterou úzce navazuje kapitola týkající se požadavků na webovou aplikaci. Zakončením této části je základní charakteristika webových technologií použitých při vývoji aplikace. V rámci praktické části je nastíněn proces návrhu grafického rozhraní, který znázorňuje základní podobu jak promo stránky tak i samotné aplikace. V návaznosti na problematiku daňové evidence je podrobně specifikována datová základna aplikace. Poslední část je zaměřena na praktické ukázky funkcí v aplikaci. Praktickým výstupem této práce je reálná webová aplikace připravená pro příchod prvních uživatelů.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses