Finanční analýza České dráhy, a.s. - Šťastná, Zuzana; Štamfestová, Petra, 1984-; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Náplní této bakalářské práce je finanční analýza společnosti České dráhy, a.s., která zhodnocuje hospodářské výsledky a výkonnost podniku v souvislosti s růstem konkurence na trhu. Jedná se o vyhodnocení finančního stavu firmy, které následně slouží jako podklad k učinění možných opatření k efektivnější aktivitě podniku. Tato práce sestává z teoretické části, která představuje metodické nástroje analýzy, a z vlastní finanční analýzy zvoleného podniku, která zhodnocuje jeho celkové finanční zdraví.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses