Režim DPH a Business tax na území Čínské lidové republiky v období před a po reformě - Kupková, Kateřina; Stavjaňová, Jana; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá systémem nepřímého zdanění v Číně v období do roku 2012, kdy došlo k reformě systému DPH a tzv. business tax. Dále se práce věnuje jednotlivým fázím reformy a následným zhodnocením současného stavu zdanění. V práci jsem použila data čínského statistického úřadu, která sloužila k podložení teorie a zobrazení daňového mixu, daňových výnosů v Číně a její rozdělení mezi národní a lokální rozpočty. Práce je také doplněna o výpočty pro přehlednější ukázku rozdílů dvou systémů nepřímého zdanění v Číně.
Vedoucí práce: Jana Stavjaňová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses