Podnikové vzdělávání a rozvoj zaměstnanců - Pavléková, Markéta; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Vávra, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Předmětem diplomové práce je vzdělávání a rozvoj zaměstnanců ve společnosti Atlas Copco s.r.o. Hlavním cílem diplomové práce je na základě analýzy zhodnotit vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v podmínkách vybrané společnosti a v případě zjištění nedostatků nebo nalezení oblasti s potenciálem na zlepšení, navrhnout vhodná řešení stávající situace. První část práce je zaměřená na teoretické poznatky o podnikovém vzdělávání a rozvoji, definuje základní pojmy a souvislosti nezbytné ke zpracování praktické části. Vysvětlen je, mimo jiné, koncept systematického vzdělávání, na který se orientuje také druhá část diplomové práce. Součástí praktické části práce je charakteristika společnosti, analýza současného stavu vzdělávání a rozvoje, dotazníkové šetření mezi stávajícími zaměstnanci a zhodnocení výsledků. V závěru práce jsou formulovány návrhy na zlepšení nynějšího stavu vzdělávání a rozvoje ve společnosti, které mají ambice na zefektivnění celého procesu.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses