Analýza činnosti personální agentury - Vargovčíková, Jana; Legnerová, Kateřina, 1965-; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se zabývá analýzou činnosti personální agentury. Její obsah je rozdělen do tří kapitol. První kapitola se věnuje vymezení personální agentury. Je zde vysvětlen pojem zprostředkování zaměstnání a jeho formy, vývoj agentur práce v České republice, vztahy mezi subjekty personální agentury a rozdíly mezi personální agenturou a agenturou práce. Druhá kapitola pojednává o charakteristikách personální agentury. V této kapitole jsou především zmíněny poskytované služby personálních agentur, výhody a nevýhody využití personálních agentur pro zaměstnavatele a analýza činností konzultanta v personální agentuře, mezi které patří zejména obchodní a personální činnost. Poslední kapitola se věnuje konkrétní personální agentuře Žirafa.cz. Je zde uvedeno fungování personální agentury, služby, které společnost nabízí, využívané metody získávání a výběru uchazečů a vlastní průzkum zveřejněný prostřednictvím tištěného dotazníku ve společnosti Žirafa.cz. Dotazník je sestaven tak, aby bylo možné zjistit hodnocení a spokojenost respondentů se společností Žirafa.cz a s jejími konzultanty. Součástí bakalářské práce jsou i návrhy a zhodnocení, které by mohly přispět k efektivnějšímu fungování společnosti.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses