Motivace zaměstnanců v jazykových školách - Rysková, Lucie; Legnerová, Kateřina, 1965-; Hudíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku pracovní motivace zaměstnanců ve dvou vybraných společnostech. Cílem práce je analýza a vyhodnocení současné situace motivačního systému zaměstnanců jazykových škol a nalezení možných doporučení, která by mohla přispět ke zlepšení. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje vymezení pojmu motivace s důrazem na motivaci pracovního jednání a dalších základních poznatků s tím souvisejících. V praktické části jsou popsány cíle výzkumu, zvolená metodologie šetření, analýza a následné vyhodnocení. Data byla získána pomocí dotazníkového šetření, jehož součástí bylo několik okruhů otázek týkajících se vnitrofiremní komunikace a vztahů, kariérního rozvoje, zaměstnanecké angažovanosti či náplně práce.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses