Aplikace Balanced Scorecard - Barej, Lukáš; Neumaierová, Inka, 1960-; Volencová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce se zabývá aplikací Balanced Scorecard ve velkoobchodu BM MOTO s.r.o., který je zaměřen na nákup a prodej autopříslušenství. Tato práce je tvořena metodologickou a praktickou částí. Součástí první části je vysvětlení nástrojů strategické analýzy, finanční analýzy INFA a metody Balanced Scorecard. Praktická část obsahuje nejdříve představení vybraného podniku a následně aplikaci nástrojů popsaných v metodologické části. Na tyto nástroje poté navazuje určení strategických cílů, měřítek a akcí pro jednotlivé perspektivy Balanced Scorecard. Cílem této diplomové práce je sestrojení strategické mapy a celkové zhodnocení situace podniku.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses